Hae tästä blogista

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Kirjajulkkarit 1.4. Kansallisteatterin Lavaklubilla

Keskiviikkona 1.4. runouden ystävät kokoontuvat Kansallisteatterin Lavaklubille viettämään kolmannen runokirjani Älä häiritse iltaa (ntamo 2015) -julkistamisjuhlaa, joka samalla toimii avauksena kirjan ympärille rakennetulle pienoiskiertueelle.

Julkkarijuhlissa esitän runojani yhdessä muusikko Jaakko Sunin kanssa. Illan muuna ohjelmana kuullaan karheaa ja kaunista laulaja-lauluntekijämateriaalia, kun lauteille astelevat Spigu sekä Janne Masalin. Illan levymusiikista vastaa puolestaan dj Papa Jahmani. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus nousta lavalle esittämään runoja mun uudesta kirjasta (tai miksei myös aiemmasta tuotannosta). Tilaisuus on yleisölle pääsymaksuton, mutta matkaan kannattaa kuitenkin varata ainakin 15 euroa käteistä uutta runoteosta varten. Tervetuloa!

Älä häiritse iltaa -runokiertue

1.4. klo 19 Kansallisteatterin Lavaklubi, Helsinki. Esiintymässä Harri Hertell & Jaakko Suni, Spigu, Janne Masalin sekä dj Papa Jahmani.

15.4. klo 18 Tulenkantajien kirjakaupalla Tampereella ja illalla klo 21 Vastavirta-klubin yläkerrassa yhdessä Dxxxa D:n kanssa.

21.4. Yhdessä Jaakko Sunin kanssa Sana-klubilla Tirrassa, Lahdessa.

23.4. klo 13.30 Hammond-taiteilija Kalle Salosen vieraana Radio Valossa (radiovalo.fi)

24.4. klo 20 Runoviikko Open Bar Kukassa, Turussa

26.5. klo 20 Vakiopaineessa, Jyväskylässä.

Lyhyt kirjaesittely: kolmannessa runokokoelmassaan kaupunkilyriikastaan tunnettu Hertell on siirtynyt Helsingin kiihkeästä elämänrytmistä luonnon äärelle. Kirjan aforisminomaiset, pelkistetyt runot ovat syntyneet Lammassaaressa, Vanhankaupunginlahden innoittamina. Luontoromanttiset tekstit on kirjoitettu vanhalla, itäsaksalaisella Erica-kirjoituskoneella. Kirjaa voi luonnollisesti tilata myös kustantamon kautta: http://www.ntamo.net/product/761/harri-hertell-ala-hairitse-iltaaArvostelukappaleet ja haastattelut:
harri.hertell@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti